Nudimo usluge servisa industrijske elektronike, mehanike, preventivnog i korektivnog održavanja, modernizacijom i projektiranjem, izradom i vođenjem projekata u elektrotehničkom inženjerstvu na strojevima i uređajima koji osim elektronike mogu imati i pneumatske, hidrauličke, elektromotorne i druge dijelove.

Specijalizirani smo za alatne strojeve za obradu metala skidanjem strugotine proizvođača: PRVOMAJSKA i TRAUB. Osim ovih strojeva imamo višegodišnje iskustvo na strojevima drugih proizvođača npr.: MAHO, GILDERMEISTER, BURKARDT I WEBER, Hyundai-Kia, Romi i drugi.

Servisiramo i strojeve za erodiranje, rezanje plazmom, zavarivanje, strojeve za obradu drva, te strojeve za obradu plastike.

Vršimo modernizaciju ugradnjom novih upravljanja i zamjenu starih upravljanja novima CNC upravljanjima, ugrađujemo nove elektromotorne pogone sa servo ili frekventnim pretvaračima i ugrađujemo novu PLC logiku.

Imamo mogućnost ponuditi i dijelove alatnih strojeva kao što su: elektromotori, regulatori, upravljačke naprave, sklopovi za vreteništa, revolver glave, hidraulika, podmazivanje, ležajevi, amerikaneri i razne vrste software-a.

Primjere dosadašnjih radova na servisu i ugradnji opreme možete vidjeti u rubrici Galerija.